Accommodatiehuur Blog

Om ons online reserveringssysteem goed te ontwikkelen doen we onderzoek naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van sportaccommodaties en gemeentelijke accommodaties. Op de sportaccommodatieblog van Accommodatiehuur nemen we je mee met een aantal van deze ontwikkelingen. Dit kan onder andere gaan over ons planningssysteem of over de actualiteiten van sportaccommodaties.

Privatisering van sportaccommodaties bij gemeenten

Uit een rapport van het Mulier Instituut (2013) blijkt dat 80% van de gemeenten ten minste over één geprivatiseerde sportaccommodatie beschikt. 

Dit blog gaat over de privatisering van sportaccommodaties, maar betekent privatisering en wat houdt het precies in?

Het administratief ontzorgen van sportaccommodaties

De missie van Accommodatiehuur is het administratief ontzorgen van sportaccommodaties voor het verhuren van hun zalen, banen of velden. Door het creëren van een geavanceerd reserveringssysteem zijn zij hier al heel ver in: reserveren, plannen, factureren & betalen zijn allemaal al (bijna) helemaal geautomatiseerd.

De moderne sportaccommodatie

Het is een vaak terugkerend agendapunt op de beleidsagenda van gemeenten of private sportverenigingen: de modernisering van sportaccommodaties. Een moderne sportaccommodatie is een vrij abstract begrip, maar de bijbehorende faciliteiten liegen er niet om...

Kostenbesparingen door een geautomatiseerde administratie

Is de administratie voor de beheerders van jouw accommodatie ook een vervelend terugkerend klusje? Blijven andere belangrijke taken liggen omdat ze teveel tijd in de administratie stoppen? Lees het blog en kom erachter hoe jij als accommodatieverhuurder tijd, maar vooral ook geld kan besparen!

Initiatief Boeskooltafel Oldenzaal

17-05-2020 Boeskooltafel, een initiatief van Accommodatiehuur.nl, opgezet, niet voor de winst, maar om de horeca in deze rare tijden een handje te helpen. Het corona virus heeft voor veel veranderingen in onze samenleving gezorgd, scholen die overstapten op online lessen, sportverenigingen die geen wedstrijden of trainingen meer mochten organiseren en zelfs theaters en bioscopen moesten eraan geloven, het corona virus sloeg genadeloos toe.

Reserveringssysteem

Ben je geïnteresseerd in een gepersonaliseerde omgeving van het online reserveringssysteem van Accommodatiehuur.nl. Maak gratis gebruik van alle functies van het systeem of kies uit één van onze uitgebreide pakketten.

Reserveringssysteem demo