Initiatief Boeskooltafel Oldenzaal

17-05-2020 Boeskooltafel, een initiatief van Accommodatiehuur.nl, opgezet, niet voor de winst, maar om de horeca in deze rare tijden een handje te helpen. Het corona virus heeft voor veel veranderingen in onze samenleving gezorgd, scholen die overstapten op online lessen, sportverenigingen die geen wedstrijden of trainingen meer mochten organiseren en zelfs theaters en bioscopen moesten eraan geloven, het corona virus sloeg genadeloos toe.

Ook ondernemers moesten inleveren, door alle maatregelen werd de toekomst van elke ondernemer in twijfel getrokken. De horeca branche, een branche die afhankelijk is van drukke weekenden en feesten zoals oud en nieuw en carnaval, werd hard getroffen door de maatregelen, horeca-eigenaren probeerden op elke mogelijke manier hun hoofd boven water te houden. Geen alcohol meer na 20:00 uur, verplicht sluiten om 22:00 uur en ook evenementen waren niet meer toegestaan. De cijfers liegen er niet om, de horeca heeft het zwaar. Horeca-eigenaren door heel het land zochten een manier om zo snel mogelijk op een veilige manier weer open te gaan. Met die gedachte heeft Accommodatiehuur Boeskooltafel ontwikkeld, een platform dat op een veilige manier gast en horeca gelegenheid in verbinding bracht zodat de horeca zo snel mogelijk weer op gang zou komen.

Ondernemers konden zich gratis aansluiten bij Boeskooltafel en konden via de beheeromgeving inzicht krijgen in de bezetting van de beschikbare tafels en konden via de beheeromgeving ook aangeven hoeveel gasten er maximaal toegestaan waren. Om een reservering te bevestigen moesten de gasten een bedrag van € 5,- p.p. aan tafelgeld betalen. Op die manier konden de ondernemers gelijk de eerste omzet inboeken en waren ze er ook zeker van dat de gasten daadwerkelijk op kwamen dagen, zodat elke geboekte tafel ook daadwerkelijk bezet.

Gasten die een tafel wilde boeken konden via Boeskooltafel.nl eenvoudig alle beschikbare tafels in de regio bekijken en gelijk een reservering plaatsen. Makkelijk, veilig en snel! Boeskooltafel bood gasten de kans om ook in deze rare tijd toch nog te genieten van een lekker middagje op het terras. Als gasten eenmaal gereserveerd hadden was het mogelijk om tot 12 uur voor je reservering te annuleren, indien dit het geval was kreeg je een tegoedbon van de horeca zaak waar je gereserveerd had. Kortom, Boeskooltafel was dé oplossing voor horeca ondernemers in Oldenzaal die ook in de corona tijd hun gasten wilde voorzien van alle gemakken die de horeca te bieden heeft!

Reserveringssysteem

Ben je geïnteresseerd in een gepersonaliseerde omgeving van het online reserveringssysteem van Accommodatiehuur.nl. Maak gratis gebruik van alle functies van het systeem of kies uit één van onze uitgebreide pakketten.

Reserveringssysteem demo