Facturatie

Facturatiesysteem

De software van Accommodatiehuur beschikt over een volledig facturatiesysteem. Hierin heb je de mogelijkheid om op verschillende wijzen online facturen op te maken voor zaalhuur, veldhuur en arrangementen. Zo is het mogelijk om van een incidentele reservering een factuur op te maken maar ook over een periode. Je kunt facturen per maand en kwartaal opmaken door een selectie van boekingen te maken van de gewenste periode uit het planning. Hierdoor kan je vaste huurders zoals bedrijven en verenigingen elke maand een overzichtelijke factuur sturen.

Digitale facturen

Direct na afloop van de maand stel je digitale facturen op van het werkelijk verbruikt. Binnen 10 minuten alle facturen gemaild en geboekt.

Lees verder ›

Betaallink op facturen

Geef huurders de mogelijkheid om facturen direct te betalen met één van de online betaalmethoden zoals iDEAL.

Betaalproviders ›

Boekhoudkoppeling

Met de meestgebruikte boekhoudsystemen hebben wij koppelingen. Iedere factuur wordt zo automatische ingeboekt in je administratie.

Boekhoudkoppeling ›

Factuur opmaken

Facturen worden voorzien van het eigen logo van de accommodatie of gemeente en de wettelijke vereiste factuurgegevens. De facturen worden automatisch in pdf-formaat opgemaakt waardoor je geen handmatige handelingen meer hoeft te verrichten met briefpapier of een Word-bestand. Ook over btw-codes hoeft u zich vanaf nu geen zorgen meer te maken!

Betaallinks op de factuur

Vanaf ons "professioneel" abonnement heb je toegang tot onze online betaal oplossing. Je kunt op die manier betaallinks meesturen met de factuur e-mail. De ontvanger van de factuur kan zo direct met iDEAL of Paypal de betaling van de factuur regelen. Voor de reserveringen die direct door de huurder vanuit het reserveringssysteem worden gemaakt en betaald wordt automatisch een factuur gemaakt.

Als de betaling is afgerond krijgt het facturatiesysteem direct een melding en wordt de factuur automatisch gekenmerkt als "betaald". Door gebruik te maken van online betalen kan het debiteurenbeheer volledig worden geautomatiseerd met automatische betalingsherinneringen.

Boekhoudkoppeling

Wanneer je als accommodatie ons professionele abonnement afneemt kan je gebruik maken van de boekhoudkoppeling. Met de meest gangbare pakketten hebben wij een exportmogelijkheid voor de facturen gemaakt. Een aantal pakketten waarmee dit al mogelijk is zijn Twinfield, Exact Online, Asperion en Snelstart. Op verzoek kunnen wij dit uitbreiden met andere gangbare boekhoudpakketten.

Factuurbijlagen

Het is eenvoudig om met iedere factuur een vaste bijlage mee te sturen. Denk aan bijvoorbeeld de algemene voorwaarden. Het is ook mogelijk om per factuur extra bijlagen te uploaden en mee te sturen. Erg handig wanneer er bijvoorbeeld bestedingen in de kantine zijn geweest!

Voorbeeld

Voorbeeld Facturatiesysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.nl