Facturatiesysteem Gemeenschapshuis

Accommodatiehuur biedt het ideale gemeenschapshuis facturatieprogramma om jouw gemeenschapshuizen overzichtelijk en zonder stress te verhuren!

Het facturatiesysteem, speciaal ontwikkeld voor het verhuren van gemeenschapshuizen: Accommodatiehuur.nl, heeft vele opties. Enkele van deze opties zijn:

  • De mogelijkheid voor het opmaken van zowel eenmalige als vaker terugkomende facturaties
  • Het toevoegen van online betaallinks in de factuur
  • Optie tot boekhoudkoppeling

Waarom dit facturatiesysteem voor het verhuren van jouw gemeenschapshuis?

Accommodatiehuur.nl heeft al vele tevreden gebruikers. Hieronder staan de belangrijkste motivaties waarom zij voor het gemeenschapshuis facturatiesysteem hebben gekozen, zodat zij zonder zorgen hun gemeenschapshuis kunnen verhuren aan sporters.

Talrijke mogelijkheden voor het opmaken van de factuur

Via het gemeenschapshuis planningssysteem kunt u zonder moeite facturen aan maken voor huurders. Deze facturen beschikken over uw eigen bedrijfslogo en de wettelijke vereiste gegevens voor een factuur. Doordat de factureren geheel automatisch in pdf-formaat ontwikkeld worden hoeft u zelf geen manuele handelingen meer te verrichten bij het creëren van de factuur. Dit betekent dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over btw-codes. Accommodatiehuur.nl maakt het beheren van uw financiën een stuk praktischer!

Online betaallinks op je factuur

Bij het afnemen van een professioneel abonnement of hoger, krijg je toegang tot de handige online betaaloplossing van Accommodatiehuur.nl. Via deze extensie heb je de mogelijkheid om online betaallinks mee te sturen met de factuur. De huurder kan via deze link de betaling met iDEAL of Paypal voltooien. Wel zo gemakkelijk! Een bijkomend voordeel: de reserveringen die direct door de huurder vanuit het reserveringssysteem worden gemaakt en betaald, wordt automatisch een factuur gemaakt.

Als de betaling is voltooid krijgt het facturatieoverzicht direct een melding en wordt de factuur automatisch gekenmerkt als 'betaald'. Door gebruik te maken van online betalen kan het debiteurenbeheer compleet worden overgenomen door Accommodatiehuur.nl. Hierdoor kunt u zorgeloos uw gemeenschapshuis verhuren aan derden!

Boekhoudkoppeling in het facturatiesysteem

Wanneer je als gemeenschapshuis exploitant een professioneel abonnement afsluit krijg je toegang tot het maken van een boekhoudkoppeling in het facturatieprogramma. Met de meest gebruikte pakketten hebben wij een exportmogelijkheid voor de facturen gemaakt. Een aantal pakketten waarmee dit al mogelijk is zijn Twinfield, Exact Online, Asperion en Snelstart. Indien gewenst kunnen wij dit uitbreiden met andere gangbare boekhoudpakketten.

Extra factuurregels

Het is mogelijk om bij het opmaken van de factuur, naast de gehuurde uren in het gemeenschapshuis, extra factuurregels toe te voegen. Op deze extra factuurregels kunnen bijvoorbeeld de bestedingen in de kantine en het gebruik van een beamer, flip-over etc. worden doorbelast.

Voorbeeld

Voorbeeld Facturatiesysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.nl