Facturatiesysteem Sportaccommodatie

Accommodatiehuur.nl is het perfecte sportaccommodatie facturatiesysteem om jouw sportaccommodaties overzichtelijk en zonder stress te verhuren!

Het facturatiesysteem, ontwikkeld voor het exploiteren van sportaccommodaties: Accommodatiehuur.nl, heeft vele mogelijkheden. Enkele van deze mogelijkheden zijn:

  • De mogelijkheid voor het opmaken van zowel eenmalige als herhalende facturaties
  • Het invoegen van online betaallinks in de factuur
  • Mogelijkheid tot boekhoudkoppeling

Waarom dit facturatieprogramma voor het verhuren van jouw sportaccommodatie?

Accommodatiehuur.nl heeft al vele tevreden gebruikers. Hieronder staan de belangrijkste redenen waarom zij voor het sportaccommodatie factureringssysteem hebben gekozen, zodat zij zorgeloos hun sportaccommodaties kunnen verhuren aan sporters.

Uitgebreide mogelijkheden voor het opmaken van de factuur

Via het sportaccommodatie planningssysteem kunt u zonder moeite facturen aan maken voor huurders van het sportaccommodatie. Deze facturen beschikken over uw eigen bedrijfslogo en de wettelijke vereiste gegevens voor facturen. Doordat de factureren geheel automatisch in pdf-formaat worden ontwikkeld hoeft u zelf geen handmatige handelingen meer te verrichten bij het aanmaken van de factuur. Dit betekent dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over btw-codes. Accommodatiehuur.nl maakt het beheren van uw financiën een stuk eenvoudiger!

Online betaallinks op je factuur

Bij het aanschaffen van een professioneel abonnement of hoger heb je toegang tot de praktische online betaaloplossing van Accommodatiehuur.nl. Via deze toevoeging heb je de mogelijkheid om online betaallinks mee te sturen met de factuur. De huurder kan via deze betaallink de betaling met iDEAL of Paypal voldoen. Wel zo gemakkelijk! Een extra voordeel: van de reservering die direct door de huurder vanuit het reserveringssysteem worden gemaakt & voldaan, wordt automatisch een factuur gemaakt.

Als de betaling is afgerond krijgt het facturatiesysteem direct een melding en wordt de factuur automatisch gekenmerkt als 'betaald'. Door gebruik te maken van online betalen kan het debiteurenbeheer volledig worden overgenomen door Accommodatiehuur.nl. Hierdoor kunt u zonder stress uw sportaccommodatie verhuren aan anderen!

Boekhoudkoppeling in het facturatiesysteem

Wanneer je als  sportaccommodatie een professioneel abonnement afsluit krijg je toegang tot het maken van een boekhoudkoppeling in het facturatieprogramma. Met de meest gangbare pakketten hebben wij een exportmogelijkheid voor de facturen gemaakt. Een aantal pakketten waarmee dit al mogelijk is zijn Twinfield, Exact Online, Asperion en Snelstart. Op verzoek kunnen wij dit uitbreiden met andere veelvoorkomende boekhoudpakketten.

Voorbeeld

Voorbeeld Facturatiesysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.nl