AFAS

Automatiseer al je bedrijfsprocessen met AFAS en Accommodatiehuur. Met meer dan 12.000 organisaties in Nederland is AFAS een absolute kampioen op het gebied van boekhouding! Het boekhoudprogramma van AFAS biedt bedrijven een complete oplossing voor het beheren van hun financiële processen. Het programma is online beschikbaar en bevat functies zoals facturatie, bankreconciliatie, budgettering en rapportage. Het programma is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven en kan worden geïntegreerd met andere AFAS-softwareproducten.

Lees verder ›

Het totaalplaatje in boekhouden

Met de koppeling tussen Accommodatiehuur en het boekhoudprogramma van AFAS ben je verzekerd van een geïntegreerde en geautomatiseerde oplossing voor het beheren van jouw financiële processen. Je kunt eenvoudig facturen genereren en deze automatisch laten verwerken in de boekhouding van AFAS. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd en moeite, maar minimaliseer je ook de kans op fouten. Bovendien biedt het boekhoudprogramma van AFAS een uitgebreid scala aan functies, waaronder balans- en resultatenrekeningen en financiële rapportages, zodat je altijd een duidelijk overzicht hebt van jouw financiële situatie. Door deze koppeling te gebruiken, krijg je meer controle over jouw bedrijfsfinanciën en kun je je richten op de groei en ontwikkeling van jouw bedrijf.

AFAS Boekhoudsoftware

Het boekhoudprogramma van AFAS is een uitgebreide online oplossing voor het beheren van de financiële processen van bedrijven. Het programma bevat functies zoals facturatie, bankreconciliatie, budgettering en rapportage. Het is geschikt voor bedrijven van verschillende groottes en kan geïntegreerd worden met andere softwareproducten van AFAS voor een complete bedrijfsoplossing. Met het AFAS boekhoudprogramma hebben bedrijven real-time inzicht in hun financiële prestaties en kunnen ze efficiënter werken dankzij de automatisering van boekhoudkundige taken.

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.nl