Centric Key2Financien

Accommodatiehuur heeft een naadloze integratie met boekhoudpakket Centric Key2Financien. Key2Financiën is een financieel managementsoftware die speciaal is ontworpen voor lokale overheden en gemeenten.

Lees verder ›

Focus op wat echt belangrijk is

Haal het meeste uit je zakelijke activiteiten met de koppeling tussen Accommodatiehuur en Centric Key2Financiën! Door deze twee krachtige tools met elkaar te integreren, kun je gemakkelijk en snel je financiële processen beheren, terwijl je je focus houdt op je zakelijke doelen. Of je nu een klein of groot bedrijf beheert, met deze koppeling heb je alles wat je nodig hebt om je boekhouding soepel te laten verlopen. Het resultaat? Minder tijd besteden aan papierwerk en meer tijd besteden aan het laten groeien van je bedrijf!

Centric Key2Financiën

Met Centric Key2Financiën krijg je de controle over je financiële administratie. Deze software is speciaal ontworpen voor lokale overheden en gemeenten en biedt alle tools die je nodig hebt om je financiële processen te optimaliseren. Zo kun je efficiënter werken en beter inzicht krijgen in de prestaties van je organisatie. Centric Key2Financiën is betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en innovatief. Het biedt de flexibiliteit en schaalbaarheid die nodig zijn om de financiële uitdagingen van je organisatie aan te pakken en te overwinnen.

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.nl