Exact Globe

Exact Globe vormt het hart van je bedrijfsvoering door primaire bedrijfsprocessen te integreren met je financiële administratie. 

Lees verder ›

Exact Globe

Exact Globe is een softwareprogramma dat bedrijven helpt bij het beheren van hun financiële processen en bedrijfsvoering. Het biedt een breed scala aan functionaliteiten, waaronder financiële administratie, voorraadbeheer, inkoop- en verkoopbeheer, projectmanagement en rapportage. Met Exact Globe kunnen bedrijven hun financiële processen stroomlijnen en inzicht krijgen in hun bedrijfsprestaties. Het programma is ontworpen voor zowel kleine als grote bedrijven en biedt flexibiliteit en schaalbaarheid. Door de jaren heen heeft Exact Globe zich gevestigd als een betrouwbare en gevestigde oplossing voor financieel management en bedrijfsvoering.

Boekhouding zoals het hoort

Bent je op zoek om ook jouw boekhouding naar de absolute top te tillen? Dan is de koppeling tussen Accommodatiehuur en Exact Globe de oplossing die u zoekt! Met deze koppeling kun je informatie over je huurcontracten en facturering automatisch uitwisselen tussen beide systemen, wat zorgt voor een vlotte en efficiënte verwerking van je gegevens. Daarnaast biedt deze koppeling je een compleet inzicht in de financiële status en een compleet overzicht in beschikbaarheid van je accommodatie, wat u helpt bij het nemen van beslissingen op basis van de meest actuele informatie. Kies voor de koppeling tussen Accommodatiehuur en Exact Globe en bespaar tijd en geld! Vraag gelijk een gratis demo aan!

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.nl