King

Met het boekhoudpakket van King Software profiteer je van automatische bankkoppeling, het opmaken en versturen van e-facturen, snel betalingen voldoen en nog veel meer! Met King houd je tijd over voor belangrijke zaken en heb je altijd en overal inzicht in je financiën. Binnenkort meer informatie!

Lees verder ›

Focus op wat echt belangrijk is

Wist je dat je jouw verhuurproces nog verder kunt optimaliseren met de koppeling tussen Accommodatiehuur en King Software? Door de naadloze integratie van ons systeem, met King Software, worden financiële gegevens naadloos gesynchroniseerd, waardoor je altijd een actueel overzicht hebt van je boekhouding. Dit bespaart je niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat je sneller kunt inspelen op veranderingen en je bedrijfsvoering kunt optimaliseren. Of je nu net begint als ondernemer of al jaren actief bent, met de koppeling tussen Accommodatiehuur en King Software ben je verzekerd van een efficiënte en professionele bedrijfsvoering. Dankzij deze koppeling kun je je concentreren op wat echt belangrijk is: het verhuren van accommodaties en het laten groeien van je onderneming.

King Software

King Software is een gebruiksvriendelijk en compleet boekhoudpakket dat speciaal is ontworpen voor MKB'ers en ZZP'ers. Met King Software heb je altijd een overzichtelijke en up-to-date boekhouding, zonder dat je hier veel tijd aan hoeft te besteden. Het pakket biedt tal van handige functies en tools om je bedrijfsvoering te optimaliseren, zoals een dashboard met KPI's, uitgebreide rapportage mogelijkheden en integratie met andere software.

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.nl