Boekhoudkoppeling

Met de boekhoudkoppeling van Accommodatiehuur is het handmatig aanmaken van debiteuren en facturen in het boekhoudsysteem verleden tijd. Door de integratie met onder andere Twinfield, Exact Online, AFAS Online, UNIT4 Multivers, Moneybird, iMUIS Online, Snelstart en e-Boekhouden worden facturen en debiteuren automatisch gesynchroniseerd tussen Accommodatiehuur en het boekhoudpakket. Voor de gemeentelijke boekhoudpakketten Centric Key2Financiën, CODA en SAP CiVision en voor offline boekhoudsoftware hebben wij export bestanden welke eenvoudig in jullie boekhoudsoftware kunnen worden ingelezen.

Image
Image

‹ Terug naar alle koppelingen

Tijdswinst met boekhoudkoppeling

Doordat het reserveringssysteem van Accommodatiehuur automatisch alle aangemaakte facturen synchroniseert met het boekhoudpakket hoeven facturen niet meer handmatig te worden ingeboekt. Hiermee kan kostbare tijd van de boekhouder, accountant of financiële administratie worden bespaard! Bij 100 facturen per maand bespaar je al snel 50 tot 100 uur op jaarbasis.

Nieuwe boekhoudkoppelingen

Periodiek voegen wij nieuwe boekhoudkoppelingen toe aan onze lijst met integratiepartners. Mis je nog een boekhoudpakket of vraag je je af of wij al een integratie hebben met de software welke door jullie wordt gebruikt? Neem dan gerust contact op!

Ondersteunde koppelingen

De volgende boekhoudpakketten zijn gekoppeld met onze verhuursoftware:

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.nl