Booq

Accommodatiehuur heeft een naadloze integratie met kassasysteem Booq. Booq is een kassasysteem die de gebruiksvriendelijkheid voor de klant op de absolute nummer 1 positie heeft staan.

Lees verder ›

Optimalisatie van jouw onderneming

Met de koppeling tussen Accommodatiehuur en kassasysteem Booq wordt het eenvoudig om al jouw verhuuractiviteiten en betalingen bij te houden. De koppeling zorgt voor een naadloze integratie van beide systemen, zodat je altijd een actueel overzicht hebt van de boekhouding en verhuuractiviteiten. Door het gebruik van Booq wordt het afhandelen van betalingen makkelijker, sneller en veiliger. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk betalingen verwerken met verschillende betaalmethoden, zoals pin, contactloos of via mobiel. Daarnaast biedt Booq ook diverse functies om je onderneming te optimaliseren, zoals een voorraadbeheer en rapportagesysteem. Kortom, met de koppeling tussen Accommodatiehuur en Booq heb je alles in huis om je verhuuractiviteiten en financiën efficiënt te beheren.

Kassasysteem Booq

Booq is een gebruiksvriendelijk kassasysteem dat speciaal is ontwikkeld voor de horeca- en retailsector. Met Booq kun je eenvoudig bestellingen opnemen, betalingen verwerken en voorraadbeheer bijhouden. Het systeem is geschikt voor zowel kleine als grote ondernemingen en biedt tal van handige functies, zoals tafelplattegronden, integratie met pinapparaten en koppelingen met boekhoudprogramma's. Bovendien kun je met Booq altijd en overal inzicht hebben in je omzet en voorraad, dankzij de handige rapportagetools en realtime dashboards.

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.nl