Elli

Accommodatiehuur heeft een naadloze integratie met kassasysteem Elli. Elli is een kassasysteem die jouw klanten zo snel en efficiënt mogelijk voorziet van de beste service.

Lees verder ›

Het hoogste niveau met De Haan IT

De geavanceerde koppeling tussen Accommodatiehuur en De Haan IT biedt je bedrijf een naadloze integratie van je verhuur en IT-oplossingen. Het team van hoogopgeleide professionals van De Haan IT zorgt voor een op maat gemaakte integratie van je verhuursysteem met andere belangrijke softwareoplossingen, zoals boekhoudsoftware, kassasystemen en andere IT-infrastructuur. Deze geavanceerde koppeling biedt je bedrijf de nieuwste technologieën en innovaties, waarmee je jouw bedrijfsprestaties kunt verbeteren en je klanttevredenheid kunt verhogen. Met de krachtige verhuursoftware van Accommodatiehuur en de expertise van De Haan IT kun je eenvoudig je bedrijfsprocessen optimaliseren en je bedrijfsdoelen bereiken. Kies voor deze geavanceerde koppeling en ervaar de voordelen van een naadloze integratie van je verhuur met andere belangrijke IT-oplossingen, waarmee je je bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen.

Het hoogste niveau met De Haan IT

De Haan IT is een IT-bedrijf dat zich richt op het leveren van innovatieve IT-oplossingen die speciaal zijn afgestemd op jouw bedrijf. Met hun team van hoogopgeleide professionals die expertise hebben op het gebied van softwareontwikkeling, IT-infrastructuur en IT-ondersteuning, weet je zeker dat je de beste oplossingen krijgt. De Haan IT blijft zich voortdurend inzetten om de nieuwste technologieën en innovaties in hun oplossingen te integreren, zodat je bedrijf optimaal presteert en jouw doelen behaalt. Of je nu op zoek bent naar een op maat gemaakte softwareoplossing of IT-consultancy, De Haan IT biedt de oplossingen en expertise die je nodig hebt om te groeien en te bloeien in de steeds veranderende digitale wereld.

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.nl