Lightspeed

Accommodatiehuur heeft een naadloze integratie met kassasysteem Lightspeed. Lightspeed levert een compleet kassasysteem voor horeca en retail, die vandaag de dag al door meer dan 150.000 klantlocaties gebruikt worden.

Lees verder ›

Krachtiger dan ooit

De koppeling tussen Accommodatiehuur en Lightspeed is de perfecte oplossing voor iedereen die hun inkomsten willen verhogen en hun boekhouding willen vereenvoudigen. Met deze integratie kunnen accommodatieverhuurders gemakkelijk hun reserveringen beheren en betalingen accepteren via het Lightspeed Kassasysteem.

Lightspeed is een innovatief kassasysteem dat is ontworpen om de efficiëntie en winstgevendheid van bedrijven te verbeteren. Met krachtige point-of-sale technologie en naadloze integratie met e-commerceplatforms, biedt Lightspeed een complete oplossing voor verschillende soorten bedrijven.

Efficiëntie en groei

Met de koppeling van Accommodatiehuur en Lightspeed Kassasysteem kunnen verhuurders niet alleen betalingen accepteren, maar ook automatisch facturen genereren en verzenden naar hun klanten. Hierdoor wordt het factureringsproces geautomatiseerd en kunnen verhuurders meer tijd besteden aan het runnen van hun bedrijf.

Bovendien biedt de integratie tussen Accommodatiehuur en Lightspeed Kassasysteem realtime inzicht in uw boekhouding. Verhuurders kunnen eenvoudig hun verkoop- en inkomstengegevens bekijken en analyseren, zodat ze hun bedrijf beter kunnen begrijpen en toekomstige beslissingen kunnen nemen op basis van deze informatie.

Kortom, de koppeling tussen Accommodatiehuur en Lightspeed is een krachtige oplossing voor accommodatieverhuurders die hun bedrijf willen laten groeien en efficiënter willen werken. Met deze integratie kunnen verhuurders hun reserverings- en betalingsproces vereenvoudigen, terwijl ze ook waardevolle inzichten krijgen in hun bedrijfsprestaties.

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.nl