Twelve

Accommodatiehuur heeft een naadloze integratie met kassasysteem Twelve. Twelve is meer dan alleen een kassasysteem, met meer dan 200 miljoen transacties per jaar is het de absolute top van kassasystemen. 

Lees verder ›

Klaar voor de toekomst

De krachtige koppeling tussen Accommodatiehuur en Twelve stelt bedrijven in staat om hun verhuur en kassasystemen naadloos te integreren. De integratie biedt een volledig geautomatiseerde oplossing voor het uitwisselen van gegevens tussen de systemen, wat zorgt voor een efficiënte en gestroomlijnde bedrijfsvoering. Met de geavanceerde kassasystemen van Twelve en de krachtige verhuursoftware van Accommodatiehuur kunnen bedrijven hun dagelijkse activiteiten optimaliseren, hun efficiëntie verhogen en een naadloze klantervaring bieden. De koppeling tussen Accommodatiehuur en Twelve is een betrouwbare en innovatieve oplossing die bedrijven helpt hun groei te stimuleren en hun klanttevredenheid te verbeteren. Kies voor deze integratie en ervaar hoe je jouw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen met de nieuwste technologieën en oplossingen.

Twelve

Twelve is een toonaangevend softwarebedrijf dat een breed scala aan oplossingen biedt voor de horeca- en retailbranche. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring en expertise in het ontwikkelen van geavanceerde kassasystemen en cloudgebaseerde softwareoplossingen, waaronder betaalterminals, bestelzuilen en voorraadbeheer. Met de oplossingen van Twelve kunnen bedrijven hun dagelijkse activiteiten stroomlijnen, hun efficiëntie verhogen en een betere klantervaring bieden. Het bedrijf streeft er voortdurend naar om innovatieve en hoogwaardige producten te leveren die aansluiten bij de behoeften van hun klanten en de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Of je nu een klein café of een groot restaurant heeft, Twelve biedt de oplossingen die je nodig heeft om jouw bedrijf te laten groeien en te bloeien.

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.nl