UnTill

Accommodatiehuur heeft een naadloze integratie met kassasysteem unTill. unTill levert gebruikersvriendelijke software waarmee je meer grip en overzicht houdt en waarmee je tijd bespaart.

Lees verder ›

Klaar voor de toekomst

De naadloze koppeling tussen Accommodatiehuur en UnTill biedt ondernemers een efficiënte en geautomatiseerde oplossing voor het beheren van hun verhuur en kassatransacties. Door deze integratie worden gegevens moeiteloos uitgewisseld, wat zorgt voor een gestroomlijnde bedrijfsvoering en inzicht in de actuele financiële status. De unieke functionaliteiten van UnTill, zoals tafelbeheer en personeelsplanning, worden gecombineerd met de krachtige verhuursoftware van Accommodatiehuur, waardoor horecabedrijven hun dagelijkse activiteiten kunnen optimaliseren en een professionele klantervaring kunnen bieden. De koppeling tussen Accommodatiehuur en UnTill is een absolute must have voor iedere ondernemer die keihard wil groeien en zijn/haar onderneming toekomstklaar wilt maken. 

UnTill Kassasysteem

UnTill is een innovatief kassasysteem dat is ontworpen voor horecabedrijven, zoals restaurants, bars, cafés en hotels. Het systeem biedt een breed scala aan functionaliteiten, waaronder tafelbeheer, bestelbeheer, voorraadbeheer, personeelsplanning en rapportage. Met UnTill kunnen horecabedrijven hun dagelijkse activiteiten optimaliseren en hun efficiëntie verhogen, terwijl ze tegelijkertijd een naadloze en professionele klantervaring bieden. Het systeem is gebruiksvriendelijk en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elk bedrijf. UnTill is een betrouwbare en bewezen oplossing voor kassabeheer in de horecabranche en wordt door duizenden bedrijven over de hele wereld gebruikt.

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.nl