Reserveringssysteem Met IDEAL

Gebruikers en huurders hebben de mogelijkheid om hun online reservering direct af te rekenen via het reserveringssysteem. Dit is erg gemakkelijk bij incidentele verhuur. Het proces van factuur opmaken, versturen en controleren op betaling wordt hiermee weggenomen en volledig geautomatiseerd. Een ander voordeel is dat je direct vooraf over het geld beschikt en niet meer achter facturen aan hoeft te bellen.

Maandfacturen online betalen

Ook maandfacturen welke achteraf worden verstuurd kunnen via het facturatiesysteem worden voorzien van een betaallink waarmee huurders de betaling online af kunnen ronden. Op deze manier houd je het inzicht in openstaande facturen en kan je via Accommodatiehuur het debiteurenbeheer doen. Dit geldt voor de maandfacturen, kwartaalfacturen of losse facturen per reservering.

Online betaalmethoden

Je kunt verschillende online betaalmethoden gebruiken zoals iDEAL of Paypal. Ons systeem heeft een naadloze koppeling met het de betaalproviders MultiSafepay en Mollie. Als je gebruik maakt van ons professioneel abonnement of hoger dan kan je gebruik maken van deze online betaalmethoden. Lees meer over onze koppelingen.

Voorbeeld

Voorbeeld Online-betalen

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.nl