Planningssysteem Sportaccommodaties

Via het planningssysteem hebben beheerders van accommodaties de mogelijkheid om de planning online en overzichtelijk op te maken. Beheerders kunnen op elk moment van de dag en op elke locatie inloggen in het systeem en hier direct boekingen aanmaken. Alle reserveringen die zijn binnengekomen via het reserveringssysteem zijn hier inzichtelijk voor de beheerder. Zo kan hij de aanvragen nog goedkeuren of afkeuren.

Samenwerken in het planningssysteem

Met het planningssysteem van Accommodatiehuur.nl heb je de mogelijkheid om met meerdere beheerders tegelijk in te loggen en te werken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de financieel medewerker of penningmeester bezig is met de facturatie en de beheerder bezig is om een herhalende reservering aan te maken. Doordat je met verschillende rechten kunt werken voorkom je dat elke beheerder inzicht heeft in alle onderdelen. Je kunt een facilitair medewerker bijvoorbeeld alleen-lezen rechten geven en een financieel medewerker alleen toegang tot het financiële menu.

Boekingen inplannen

Als beheerder heb je de mogelijkheid om incidentele reserveringen in te boeken of om een reeks boekingen te maken. Zo'n reeks boekingen wordt ook wel een herhalende boeking genoemd. Met dit type boeking kan je wekelijkse en tweewekelijkse boekingen maken. Zo kan je een boeking op elke vrijdag of om de vrijdag van 20:00 tot 21:00 maken, volledig naar eigen wens aan te passen. Ook is het mogelijk om maandelijkse boekingen te maken. Hiermee kan je boekingen op elke eerste donderdag van de maand of bijvoorbeeld elke 7e dag van de maand laten terugkomen.

Boekingen omzetten in facturen

Via het facturatiesysteem kan een selectie van boekingen met een druk op de knop worden omgezet in facturen in pdf-formaat. Het is mogelijk om de facturen direct vanuit het planningssysteem per e-mail te versturen naar de huurder zonder dat je hiervoor verdere handmatige handelingen hoeft te verrichten. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een betaallink voor iDEAL of Paypal mee te sturen. Doordat gebruikers te verplichten online te betalen kan het debiteuren beheer volledig geautomatiseerd worden afgehandeld en voorkom je veel werk achteraf!


Voorbeeld

Voorbeeld Planningssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.