Planningssysteem

Via het planningssysteem hebben beheerders van accommodaties de mogelijkheid om de planning online en overzichtelijk op te maken. Beheerders kunnen op elk moment van de dag en op elke locatie inloggen in het systeem en hier direct boekingen aanmaken. Alle reserveringen die zijn binnengekomen via het reserveringssysteem zijn hier inzichtelijk voor de beheerder. Zo kan hij de aanvragen nog goedkeuren of afkeuren.

Lees verder ›

Voorbeeld

Voorbeeld Planningssysteem
 • Online inzicht

  Het planboard is voor alle medewerkers inzichtelijk.

 • Herhalende boekingen

  Eenvoudig wekelijkse herhalende reserveringen inplannen.

 • Printbare lijsten

  Voor de benodigde afdeling kunnen verschillende lijsten worden geprint.

 • Narrowcasting

  De planning is geschikt voor het gebruik van narrowcasting.

 • Gratis demo aanvragen

Samenwerken in het planningssysteem

In planningssysteem van Accommodatiehuur heb je de mogelijkheid om met meerdere beheerders tegelijk in te loggen en te werken. Door verschillende rollen toe te kennen is mogelijk dat de financieel medewerker bezig is met de facturatie van de afgelopen maand terwijl de beheerder het nieuwe seizoen alweer aan het inplannen is. Doordat je met verschillende rechten kunt werken krijgt iedere beheerder precies de juiste onderdelen van het systeem te zien. Je kunt een facilitair medewerker bijvoorbeeld alleen-lezen rechten geven en een financieel medewerker alleen toegang tot het financiële gedeelte.

Boekingen inplannen

Als beheerder heb je de mogelijkheid om incidentele reserveringen in te boeken of om een reeks boekingen te maken. Zo'n reeks boekingen wordt ook wel een herhalende boeking genoemd. Met dit type boeking kan je wekelijkse en tweewekelijkse boekingen maken. Zo kan je een boeking op elke vrijdag of om de vrijdag van 20:00 tot 21:00 maken, volledig naar eigen wens aan te passen. Ook is het mogelijk om maandelijkse boekingen te maken. Hiermee kan je boekingen op elke eerste donderdag van de maand of bijvoorbeeld elke 7e dag van de maand laten terugkomen.

Boekingen omzetten in facturen

Via het facturatiesysteem kan een selectie van boekingen met een druk op de knop worden omgezet in facturen. Het is mogelijk om de facturen direct vanuit het systeem per e-mail te versturen naar de huurder zonder dat je hiervoor verdere handmatige handelingen hoeft te verrichten. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een betaallink voor iDEAL mee te sturen.

Je hebt de optie om incidentele huurders te verplichten online te betalen en vaste huurders de mogelijkheid te bieden om te betalen op factuur. 

Alternatief Vconsyst

Het zal je niet ontgaan zijn dat VConsyst haar activiteiten voor Sport en Leisure stopt in 2023. Hierdoor worden ook de pakketten Winconsyst en VConsyst Acces Suite niet langer ondersteund en zijn veel gemeentes en accommodaties opzoek naar een alternatief dat ze net zo goed verder kan helpen als dat ze van de pakketten van VConsyst gewend zijn. Hier komt Accommodatiehuur om de hoek kijken, Accommodatiehuur biedt al jaren een goed en modern alternatief voor VConsyst. De software van Accommodatiehuur beschikt over intelligente koppelingen met toegangscontrole, verlichting en boekhoudsoftware. 

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.nl