Planningssysteem Sportaccommodatie

Accommodatiehuur.nl biedt een gebruiksvriendelijk sportaccommodatie planningssysteem. Speciaal ontwikkeld voor sportaccommodaties van elk formaat die hun planningssysteem naar een hoger niveau willen tillen. Het planningsyssteem is zorgvuldig samengesteld met behulp van een aantal sportaccommodaties die ons systeem nu al sinds 2015 met trots en tevredenheid gebruiken.

Ons planningsyssteem heeft talloze mogelijkheden, met onder andere:

  • Een online overzichtelijke planning
  • De mogelijkheid tot inloggen ongeacht de tijd en locatie van de beheerder(s)
  • Er kunnen meerdere beheerders tegelijk in het programma werken

Meer weten over de vele voordelen van het reserveringsprogramma voor jouw sportaccommodatie? Lees dan snel verder!

Waarom dit planningssysteem voor jouw accommodatieverhuur?

Accommodatiehuur.nl telt al vele tevreden gebruikers die stuk voor stuk ons planningssysteem al jaren met veel plezier en gemak gebruiken en door ons, hun sportaccommodatie zonder zorgen kunnen verhuren. Hieronder staan de belangrijkste redenen waarom zij voor het sportaccommodatie planningssysteem van Accommodatiehuur.nl hebben gekozen.

Mogelijkheid tot samenwerken

Een voordeel dat bij ons vanzelfsprekend is, is dat ons planningssysteem je altijd en overal een overzichtelijke online planning geeft die de verhuur van jouw sportaccommodatie duidelijk in beeld brengt. Maar een van de grootste voordelen is toch wel de mogelijkheid voor beheerders om samen te werken. Ongeacht de locatie en het tijdstip kunnen er meerdere beheerders tegelijk in het systeem en ook kunnen zij hun eigen werkzaamheden uitvoeren. Dat is wel zo handig, want een penningmeester heeft bijvoorbeeld andere verantwoordelijkheden dan een facilitair medewerker.

Het inplannen van reserveringen

Ook is het mogelijk om met het reserveringssysteem van Accommodatiehuur.nl reserveringen in te plannen voor jouw accommodatie. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos: zo kan je een boeking eenmalig inplannen, maar je kan er ook voor kiezen om een boeking te laten herhalen bijvoorbeeld. Extra gemakkelijk voor de sporters die elke week terugkomen! Een herhalende boeking kan over elke tijdsperiode ingevuld worden zoals jij dat zelf wenst: om de twee weken, elke dinsdag op een tijdstip naar keuze of elke 25e dag van de maand.

Verhuurde sportaccommodaties omzetten in facturen

De laatste, maar zeker niet de minste, het planningsyssteem van Accommodatiehuur.nl maakt het mogelijk om verhuurde sportaccommodaties om te zetten in facturen. In het facturatiesysteem kun je een selectie maken van boekingen (gedurende een bepaalde periode) en vervolgens kan je direct de bijbehorende facturen mailen naar de huurders. De factuur is volledig uitgerust met jouw eigen bedrijfslogo en natuurlijk betaallinks voor iDeal of PayPal! Doordat huurders verplicht worden online af te rekenen wordt jouw debiteurbeheer automatisch uitgevoerd!

Bovenstaande voordelen zijn in ons opzicht erg waardevol voor het beheren van een sportaccommodatie. Buiten het bovenstaande heeft ons sportaccommodatie reserveringssysteem natuurlijk nog veel meer te bieden. 

Ontdek het zelf! Begin gelijk gratis en voor niets met het verhuren van jouw sportaccommodatie via Accommodatiehuur.nl!

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.nl