Accommodatie Reserveringssysteem

Een belangrijk onderdeel van het beheersysteem van Accommodatiehuur.nl is het online reserveringssysteem voor sportaccommodaties waarmee huurders van elk type sportaccommodatie direct een reservering kunnen aanvragen. Via de reserveringsmodule op je eigen website hebben huurders de mogelijkheid om de beschikbaarheid van een bepaalde accommodatie in te zien en kunnen ze direct reserveren en online betalen via bijvoorbeeld iDEAL of Paypal.

Beschikbaarheid vanaf jullie eigen website inzichtelijk

Accommodatiehuur biedt de mogelijkheid om een reserveringsmodule op je eigen website te plaatsen. Hiervoor ontvang je van ons een klein stukje code welke eenvoudig in jullie website te plaatsen is. De reserveringsmodule voor iedere website is inbegrepen bij elk type abonnement van Accommodatiehuur.nl. Je hoeft hier dus geen extra module voor aan te schaffen. Op deze manier blijven de bezoekers op je eigen website en kunnen ze direct beschikbaarheid in zien en doorklikken op het webreserveren.

Als je liever niet wil dat iedereen een reservering kan plaatsen kan je de reserveringen die via de module op je eigen website worden aangevraagd eerst laten goedkeuren door een van de beheerders. Zo voorkom je dat er ongewenste reserveringen in het planningssysteem van de beheerder komen te staan. Deze controle-stap kan eenvoudig worden in- en uitgeschakeld door de hoofdbeheerder.

Reserveringen omzetten in facturen

Via het facturatiesysteem kunnen specifieke reserveringen met een druk op de knop worden omgezet in facturen in pdf-formaat. Als je er voor hebt gekozen om online betalen te activeren dan wordt er volledig automatisch een factuur gemaakt van de reservering zodra deze met iDEAL is betaald. Doordat de online reserveringsaanvragen geautomatiseerd worden afgehandeld voorkom je een hoop werk achteraf!

Gratis demo reserveringssysteem

Om ons systeem voor kleine accommodaties toegankelijk te maken bieden wij een gratis demo reserveringssysteem! Hierin kan je 2 verhuurobjecten in het reserveringssysteem plaatsen en volledig gebruik maken van het systeem. Als je meer boekingen of verhuurobjecten wil kan je eenvoudig uitbreiden naar een van onze betaalbare abonnementen.


Voorbeeld

Voorbeeld Reserveringssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.