Accommodatie reserveringssysteem

Het online reserveringssysteem is een belangrijk onderdeel van onze webapplicatie. Via de reserveringsportaal kunnen vaste en incidentele huurders van elk type (sport)accommodatie direct beschikbaarheid inzien en een reservering aanvragen. Het verhuursysteem geeft gebruikers het inzicht en de transparantie die ze verwachten. Huurders kunnen hun reserveringen, facturen en webshop bestellingen eenvoudig online betalen via bijvoorbeeld iDEAL.

Beschikbaarheid

Huurders vinden eenvoudig een beschikbare ruimte welke voldoet aan de wensen en capaciteit.

Faciliteiten

Selecteer direct de benodigde faciliteiten zoals een kleedkamer, beamer en arrangementen.

Zaalopstelling

Carré, boardroom of theater? Huurders kunnen direct hun voorkeur op geven voor de zaalopstelling.

Online reserveren

Vaste huurders reserveren rechtstreeks online en ontvangen een bevestiging per e-mail.

Offertes aanvragen

Indien direct reserveren niet mogelijk is hebben huurders de mogelijkheid een offerte op maat aanvragen.

Betalen met iDEAL

Directe reserveringen kunnen met de verschillende online betaalmethoden rechtstreeks worden afgerekend.

Image

Beschikbaarheid vanaf jullie eigen website inzichtelijk

Accommodatiehuur biedt de mogelijkheid om een reserveringsmodule op je eigen website te plaatsen. Hiervoor ontvang je van ons een klein stukje code welke eenvoudig in jullie website te plaatsen is. Op deze manier blijven de bezoekers op je eigen website en kunnen ze direct beschikbaarheid in zien en doorklikken op het webreserveren.

Als je liever niet wil dat iedereen een reservering kan plaatsen kan je de reserveringen die via de module op je eigen website worden aangevraagd eerst laten goedkeuren door een van de beheerders. Zo voorkom je dat er ongewenste reserveringen in het planningssysteem van de beheerder komen te staan. Deze controle-stap kan eenvoudig worden in- en uitgeschakeld door de hoofdbeheerder.

Reserveringen omzetten in facturen

Via het facturatiesysteem kunnen specifieke reserveringen met een druk op de knop worden omgezet in professionele facturen. Als je er voor hebt gekozen om online betalen te activeren dan wordt er volledig automatisch een factuur gemaakt van de reservering zodra deze met iDEAL is betaald. De automatische afhandeling van online reserveringsaanvragen levert een flinke tijdsbesparing op.

Vrijblijvende demo

Om ons systeem laagdrempelig en toegankelijk te houden bieden wij altijd een gratis demoperiode aan! In de gepersonaliseerde demo-omgeving kan je jullie verhuurobjecten in het reserveringssysteem plaatsen en volledig gebruik maken van het verhuursysteem van Accommodatiehuur. Wanneer het systeem aan jullie wensen lijkt te voldoen kan je eenvoudig uitbreiden naar een van onze betaalbare abonnementen.

Voorbeeld

Voorbeeld Reserveringssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.nl