Accommodatie Reserveringssysteem

Accommodatiehuur biedt het ideale reserveringssysteem voor iedereen die zijn of haar zalen en accommodaties georganiseerd en zonder stress online wil verhuren! Ons cloud-reserveringssysteem is speciaal gemaakt om het verhuren van accommodaties zo makkelijk mogelijk te maken.  

  • Huurders kunnen direct beschikbaarheid inzien en online reserveren
  • Slimme koppelingen met toegangscontrole en gebouwbeheersystemen
  • Reserveringen van de accommodatie worden automatisch omgezet in facturen
  • Vrijblijvend starten!

Waarom het reserveringssysteem van Accommodatiehuur?

Accommodatiehuur.nl is de thuisbasis van vele tevreden gebruikers die samen met ons hun reserveringssysteem naar een hoger niveau tillen. En wie kan ons systeem nou beter beschrijven dan onze trouwe gebruikers? Hieronder staan de belangrijkste redenen waarom zij voor het gratis reserveringssysteem van Accommodatiehuur.nl hebben gekozen. Het reserveringssysteem is speciaal ontwikkeld voor het verhuren van accommodaties, hierdoor kan je altijd en overal jouw accommodatie zorgeloos verhuren. Velen gingen jou al voor, waar wacht je nog op? Geef je zorgen uit handen en verhuur jouw applicatie zonder stress!

Het reserveringssysteem op de website van jouw accommodatie

Met het reserveringssysteem van Accommodatiehuur.nl heb je de mogelijkheid om een reserveringsmodule op de website van jouw accommodatie te plaatsen! Op die manier blijven bezoekers op jouw website en biedt je hen extra gemak. Ze kunnen namelijk direct via jouw website de beschikbaarheid van jouw accommodatie inzien en een reservering plaatsen op een voor hun gewenst tijdstip. Om dit te realiseren zijn geen inwikkelde stappen nodig. Je ontvangt van ons een code en deze kun je gemakkelijk in jouw website plaatsen.

Ook is het binnen ons accommodatie reserveringssysteem mogelijk voor beheerders om geplaatste reserveringen goed of af te keuren. Hierdoor krijgen beheerders overzicht welke reservering wanneer plaatsvinden en voorkom je ongewenste reserveringen binnen het systeem. 

Verhuurde accommodaties omzetten in facturen

Ook is het mogelijk om volledig automatisch een factuur van een reservering op te stellen door gebruik te maken van de online betalen-optie. Bij deze optie wordt automatisch een factuur opgemaakt wanneer de huurder een betaling heeft voldaan via iDEAL.

Mocht je geen gebruik willen maken van de online betalen-optie kun je alsnog gemakkelijk met één druk op de knop in het facturatiesysteem een reservering omzetten in een factuur, opgemaakt in pdf-formaat.

Je kunt gratis een demo aanvragen!

Met ons reserveringssysteem kan je direct helemaal gratis beginnen! Het is mogelijk om direct een volledig gratis en gepersonaliseerde demo aan te vragen, zodat je rustig kennis kan maken met ons systeem!

In de gratis demo kun je volledig gebruik maken van het systeem. Als je de mogelijkheid wil hebben om meer boekingen of verhuurobjecten te kunnen plaatsen, kan je eenvoudig uitbreiden naar een van onze betaalbare abonnementen. Vraag gelijk een gratis demo aan!

Voorbeeld

Voorbeeld Reserveringssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.nl