Reserveringssysteem Gemeenschapshuis

Gemeenschapshuizen zijn ideale accommodaties om gebruik te maken van een online reserveringssysteem. Met het reserveringssysteem van Accommodatiehuur kan je georganiseerd en zonder stress zalen en ruimtes online verhuren!

Het reserveringssysteem, speciaal ontwikkeld voor o.a. het verhuren van gemeenschapshuizen heeft vele voordelen. Enkele voordelen waar je profijt aan zult beleven zijn:

  • Huurders kunnen direct beschikbaarheid inzien en online reserveren
  • Het reserveringssysteem staat op je eigen website
  • Reserveringen van zalen worden automatisch omgezet in facturen
  • Eenvoudig arrangementen aan reserveringen toevoegen

  • Je kunt gratis kennis maken!

Waarom het reserveringssysteem van Accommodatiehuur.nl?

Accommodatiehuur.nl heeft al veel tevreden gebruikers. Hieronder staan de belangrijkste redenen waarom zij voor het gratis reserveringssysteem hebben gekozen dat speciaal ontwikkeld is voor het verhuren van gemeenschapshuizen. Velen voor jou hebben zorgeloos hun gemeenschapshuis kunnen verhuren, jij ook?

Het reserveringssysteem op de website van jouw gemeenschapshuis

Met het reserveringssysteem van Accommodatiehuur.nl kun je een reserveringsmodule op de website van jouw gemeenschapshuis plaatsen! Zo blijven bezoekers op jouw website en biedt je hen extra gemak: zij kunnen namelijk direct de beschikbaarheid van het gemeenschapshuis inzien en een reservering plaatsen op een voor hun gewenst tijdstip. Om dit te realiseren zijn geen inwikkelde stappen nodig. Je ontvangt van ons een code en deze kun je gemakkelijk in elke website plaatsen.

Een ander bijkomend voordeel van ons gemeenschapshuis reserveringssysteem is de mogelijkheid voor beheerders tot het goed- of afkeuren van geplaatste reserveringen. Op deze manier hebben beheerders toezicht over wie er in het planningssysteem komen te staan en voorkom je ongewenste reserveringen.

Verhuurde gemeenschapshuizen omzetten in facturen

Ook is het mogelijk om volledig geautomatiseerd een factuur te laten opmaken van een reservering door gebruik te maken van de online betalen-optie. Bij deze optie wordt automatisch een factuur opgemaakt wanneer de huurder een betaling heeft voldaan via iDEAL.

Mocht je geen gebruik willen maken van de online betalen-optie kun je alsnog gemakkelijk met één druk op de knop in het facturatiesysteem een reservering omzetten in een factuur, opgemaakt in pdf-formaat.

U kunt gratis en vrijblijvend een demo aanvragen van het reserveringssysteem voor gemeenschapshuizen!

Met ons reserveringssysteem kan je direct helemaal gratis beginnen! Het is mogelijk om direct een volledig gratis en gepersonaliseerde demo aan te vragen, zodat je rustig kennis kan maken met ons systeem!

In de gratis demo kun je volledig gebruik maken van het systeem. Als je de mogelijkheid wil hebben om meer boekingen of verhuurobjecten te kunnen plaatsen, kan je eenvoudig uitbreiden naar een van onze betaalbare abonnementen. Vraag gelijk een gratis demo aan!

Voorbeeld

Voorbeeld Reserveringssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.nl