Reserveringssysteem Sportaccommodatie

Wij bieden je het perfecte sportaccommodatie reserveringssysteem om georganiseerd en moeiteloos zalen te verhuren! Het reserveringssysteem van Accommodatiehuur is speciaal ontwikkeld voor het verhuren van sportaccommodaties en heeft vele voordelen. Enkele onderdelen waar je profijt aan zult beleven zijn:

  • Het reserveringssysteem staat op je eigen website
  • Huurders kunnen direct de beschikbaarheid inzien
  • Reserveringen worden automatisch omgezet in facturen
  • Je kunt gratis starten!

Waarom Accommodatiehuur?

Accommodatiehuur heeft al veel tevreden gebruikers. Hieronder staan de belangrijkste redenen waarom zij voor het online reserveringssysteem hebben gekozen dat speciaal ontwikkeld is voor het verhuren van sportaccommodaties. Velen voor jou hebben zorgeloos hun sportaccommodatie kunnen verhuren, jij ook?

Het reserveringssysteem op de jouw website 

Met de softwareoplossing van Accommodatiehuur kun je een reserveringsmodule op je eigen website plaatsen! Zo bied je huurders het gemak van direct online inzicht in de beschikbaarheid en direct online reserveren. Om dit te realiseren zijn geen inwikkelde stappen nodig. Je ontvangt van ons een code en deze kun je gemakkelijk in jouw website plaatsen.

Een ander voordeel van is de mogelijkheid voor beheerders tot het goed- of afkeuren van geplaatste boekingen. Op deze manier hebben beheerders toezicht over wie er in het planningssysteem komen te staan en voorkom je ongewenste reserveringen.

Verhuurde sportaccommodaties omzetten in facturen

Ook is het mogelijk om volledig geautomatiseerd een factuur te laten opmaken van een reservering door gebruik te maken van de online betalen-optie. Bij deze optie wordt automatisch een factuur opgemaakt wanneer de huurder een betaling heeft voldaan via iDEAL.

Mocht je geen gebruik willen maken van de online betalen-optie kun je alsnog gemakkelijk met één druk op de knop in het facturatiesysteem een reservering omzetten in een factuur, opgemaakt in pdf-formaat.

Gratis demo voor sportaccommodaties!

Nu komt het beste van alles: je kunt geheel vrijblijvend een demo voor 14 dagen aanvragen. Accommodatiehuur is toegankelijk en zeer geschikt voor zowel grote als kleine sportaccommodaties.

Beschik je over een grote accommodaties of over meerdere locaties? Wij kunnen vrijblijvend de mogelijkheden van ons systeem op locatie demonstreren! Na of tijdens de demo-periode kunnen we hier een afspraak voor inplannen.

Voorbeeld

Voorbeeld Reserveringssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.nl