Reserveringssysteem Sporthal

Accommodatiehuur heeft een online reserveringssysteem voor sporthallen ontwikkeld waarmee beheerders georganiseerd en zonder stress hun zalen kunnen plannen en verhuren. Het reserveringssysteem is speciaal gemaakt voor het exploiteren van sporthallen. Enkele onderdelen waar je profijt aan zult beleven zijn:

  • Huurders kunnen direct beschikbaarheid inzien en online reserveren
  • Het reserveringssysteem staat op je eigen website
  • Reserveringen van jouw sporthal worden automatisch omgezet in facturen
  • Je kunt gratis starten zonder tijdslimiet!

Waarom het reserveringssysteem van Accommodatiehuur.nl?

Accommodatiehuur.nl heeft al veel tevreden gebruikers. Hieronder staan de belangrijkste redenen waarom zij voor het gratis reserveringssysteem hebben gekozen dat speciaal ontwikkeld is voor het verhuren van sporthallen. Velen voor jou hebben zorgeloos hun sporthal kunnen verhuren, jij ook?

Het reserveringssysteem op de website van jouw sporthal

Met het reserveringssysteem van Accommodatiehuur.nl kun je een reserveringsmodule op de website van jouw sporthal plaatsen! Zo blijven bezoekers op jouw website en biedt je hen extra gemak: zij kunnen namelijk direct de beschikbaarheid van jouw sporthal inzien en een reservering plaatsen op een voor hun gewenst tijdstip. Om dit te realiseren zijn geen inwikkelde stappen nodig. Je ontvangt van ons een code en deze kun je gemakkelijk in jouw website plaatsen.

Een ander bijkomend voordeel van ons sporthallen reserveringssysteem is de mogelijkheid voor beheerders tot het goed- of afkeuren van geplaatste reserveringen. Op deze manier hebben beheerders toezicht over wie er in het planningssysteem komen te staan en voorkom je ongewenste reserveringen.

Geboekte sporthallen omzetten in facturen

Ook is het mogelijk om volledig geautomatiseerd een factuur te laten opmaken van een reservering door gebruik te maken van de online betalen-optie. Bij deze optie wordt automatisch een factuur opgemaakt wanneer de huurder een betaling heeft voldaan via iDEAL.

Mocht je geen gebruik willen maken van de online betalen-optie kun je alsnog gemakkelijk met één druk op de knop in het facturatiesysteem een reservering omzetten in een factuur, opgemaakt in pdf-formaat.

Je kunt gelijk een gratis aanvragen voor het reserveringssysteem!

Nog een voordeel: met ons reserveringssysteem kan je helemaal gratis starten! 

In de gratis demo kun je volledig gebruik maken van het systeem. Als je de mogelijkheid wil hebben om meer boekingen of verhuurobjecten te kunnen plaatsen, kan je eenvoudig uitbreiden naar een van onze betaalbare abonnementen. Vraag gelijk een gratis demo aan!

Voorbeeld

Voorbeeld Reserveringssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.


Voor sporthallen

Voor sporthallen hebben wij een apart reserveringssysteem ontwikkeld: www.sporthal.net!

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.nl