Facturatie

VConsyst Alternatief

Het zal je niet ontgaan zijn dat VConsyst haar activiteiten voor Sport en Leisure stopt in 2023. Hierdoor zijn veel gemeentes en accommodaties opzoek naar een alternatief dat ze net zo goed verder kan helpen als dat ze van VConsyst gewend zijn. Hier komt Accommodatiehuur om de hoek kijken, Accommodatiehuur biedt al jaren een goed en modern alternatief voor VConsyst Access Suite. De software van Accommodatiehuur beschikt over intelligente koppelingen met toegangscontrole, verlichting en boekhoudsoftware. 

Digitale facturen

Direct na afloop van de maand stel je digitale facturen op van het werkelijk verbruikt. Binnen 10 minuten alle facturen gemaild en geboekt.

Lees verder ›

Betaallink op facturen

Geef huurders de mogelijkheid om facturen direct te betalen met één van de online betaalmethoden zoals iDEAL.

Betaalproviders ›

Boekhoudkoppeling

Met de meestgebruikte boekhoudsystemen hebben wij koppelingen. Iedere factuur wordt zo automatische ingeboekt in je administratie.

Boekhoudkoppeling ›

Planningsysteem

Huurders hebben met Accommodatiehuur altijd en overal overzicht in beschikbaarheid en kunnen snel en gemakkelijk boekingen aanmaken en wijzigen, terwijl beheerders ondertussen eenvoudig reserveringen kunnen inplannen, beheren en factureren. Met het planningssysteem kunnen beheerders op elk moment van de dag en op elke locatie inloggen in het systeem en vanaf hier hebben ze ook de mogelijkheid om direct boekingen aan te maken.

Het planningssysteem geeft alle binnengekomen reserveringen overzichtelijk weer, vanaf hier kunnen beheerders reserveringen van huurders ook nog goedkeuren of afkeuren. Accommodatiehuur is een cloud-based software, hierdoor kunnen wij snel, gratis en automatisch updates doorvoeren. Zo profiteer je altijd van de nieuwste functionaliteiten en weet je ook zeker dat je nooit achter loopt, mooi voor de huurders en voor jezelf!

Boekhoudkoppeling

Ook op het gebied van boekhouding bieden wij natuurlijk alleen het beste van het beste. Wij hebben koppelingen en exportbestanden met verschillende boekhoudpakketten die naadloos aansluiten op ons systeem, die jou het leven een stuk makkelijker zullen maken. Van Twinfield tot Snelstart en van Exact Globe tot SAP CiVision, alles wat je nodig hebt; is te vinden bij Accommodatiehuur!

Betaalproviders 

We snappen natuurlijk als geen ander dat betalen altijd snel en gemakkelijk moet verlopen, fijn voor de huurder en voor de beheerder. Met die gedachte hebben wij ook met verschillende betaalproviders een koppeling gerealiseerd, zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van online betaalmethoden zoals iDEAL of PayPal. Meer informatie over het gebruiken van online betaalmethoden, vind je hier

VConsyst

Nu VConsyst heeft aangekondigd dat ze in 2023 stoppen met Winconyst, het pakket dat alle activiteiten voor Sport en Leisure onder handen nam, snappen we dat veel gemeentes en accommodaties opzoek zijn naar een alternatief dat ze net zo goed verder kan helpen als dat ze van VConsyst gewend zijn. Voor meer informatie over wie wij zijn en wat wij doen; neem gerust contact met ons op!

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.nl