Verhuursysteem Accommodatiehuur

Huurders wil je natuurlijk graag de mogelijkheid geven om rechtstreeks online een zaal te kunnen reserveren. Het verhuursysteem van Accommodatiehuur is volledig in de cloud en biedt je dé oplossing voor verhuur en facturatie van zalen! Via de verhuuroplossing hebben huurders de mogelijkheid om rechtstreeks de beschikbaarheid van de zalen in te zien en kan er worden gereserveerd en online betaald via bijvoorbeeld iDEAL.

Beschikbaarheid

Huurders vinden eenvoudig een beschikbare ruimte welke voldoet aan de wensen en capaciteit.

Faciliteiten

Selecteer direct de benodigde faciliteiten zoals een kleedkamer, beamer en arrangementen.

Zaalopstelling

Carré, boardroom of theater? Huurders kunnen direct hun voorkeur op geven voor de zaalopstelling.

Online reserveren

Vaste huurders reserveren rechtstreeks online en ontvangen een bevestiging per e-mail.

Offertes aanvragen

Indien direct reserveren niet mogelijk is hebben huurders de mogelijkheid een offerte op maat aanvragen.

Betalen met iDEAL

Directe reserveringen kunnen met de verschillende online betaalmethoden rechtstreeks worden afgerekend.

Image

Verhuur eenvoudig factureren

Reserveringen en verhuurde zalen worden eenvoudig en professionele wijze gefactureerd. Als je er voor hebt gekozen om online betalen te activeren dan wordt er volledig automatisch een factuur gemaakt van de reservering zodra deze met iDEAL is betaald. Lees meer over het facturatiesysteem van Accommodatiehuur.

Vrijblijvende demo

Om ons verhuursysteem toegankelijk te houden bieden wij een gratis demoperiode aan! In de gepersonaliseerde demo-omgeving kan je volledig gebruik maken van alle functionaliteiten van Accommodatiehuur. Voldoet het systeem aan jullie wensen? Dan kan je eenvoudig uitbreiden naar een van onze betaalbare abonnementen.

Alternatief Vconsyst

Het zal je niet ontgaan zijn dat VConsyst haar activiteiten voor Sport en Leisure stopt in 2023. Hierdoor worden ook de pakketten Winconsyst en VConsyst Acces Suite niet langer ondersteund en zijn veel gemeentes en accommodaties opzoek naar een alternatief dat ze net zo goed verder kan helpen als dat ze van de pakketten van VConsyst gewend zijn. Hier komt Accommodatiehuur om de hoek kijken, Accommodatiehuur biedt al jaren een goed en modern alternatief voor VConsyst. De software van Accommodatiehuur beschikt over intelligente koppelingen met toegangscontrole, verlichting en boekhoudsoftware. 

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.nl