Webreserveren

Webreserveren is een belangrijk onderdeel van ons online reserveringssysteem voor sportaccommodaties. Het is momenteel niet meer denkbaar dat huurders niet rechtstreeks een zaal zouden kunnen reserveren. Accommodatiehuur biedt hier met webreserveren een oplossing voor! Via het webreserveren hebben huurders de mogelijkheid om rechtstreeks via jullie website de beschikbaarheid van de zalen in te zien. Ook kunnen ze direct reserveren en online betalen via bijvoorbeeld iDEAL of Paypal.

Webreserveringssysteem op je eigen website

Het webreserveringssysteem van Accommodatiehuur kan eenvoudig als reserveringsmodule op jullie eigen website worden toegevoegd. Hiervoor sturen wij je een klein stukje code welke eenvoudig in de website te plaatsen is. Het onderdeel webreserveren voor je website is inbegrepen bij elk type abonnement. Je hoeft hier dus geen extra module voor aan te schaffen. Op deze manier blijven de bezoekers op je eigen website en kunnen ze direct beschikbaarheid in zien en reserveren.

Als je liever niet wil dat iedereen een webreservering kan plaatsen kan je de reserveringen die via de module op je eigen website worden aangevraagd eerst laten goedkeuren door een van de beheerders. Zo voorkom je dat er ongewenste reserveringen in het planningssysteem van de beheerder komen te staan.

Webreserveringen omzetten in facturen

Via het verhuursysteem kunnen specifieke reserveringen met een druk op de knop worden omgezet in facturen in pdf-formaat. Als je er voor hebt gekozen om online betalen te activeren dan wordt er volledig automatisch een factuur gemaakt van de reservering zodra deze met iDEAL is betaald. Doordat de online reserveringsaanvragen geautomatiseerd worden afgehandeld voorkom je een hoop werk achteraf!

Gratis demo aanvragen

Om ons systeem voor kleine accommodaties toegankelijk te maken hebben wij een gratis reserveringssysteem uitgebracht! Hierin kan je 2 verhuurobjecten in het reserveringssysteem plaatsen en volledig gebruik maken van het systeem. Als je meer boekingen of verhuurobjecten wil kan je eenvoudig uitbreiden naar een van onze betaalbare abonnementen.

Voorbeeld

Voorbeeld Webreserveren

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@accommodatiehuur.nl